Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-pro Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtanks 20l - 500l +

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtanks 20L - 500L +

€258,49

Systeem aanpassen

Update Cart
€31,49
Extra uitgangsverdeelstuk en bellenteller voor Ultimate-Pro-regelaar
 

Belangrijkste feiten

  • Topklasse Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisie naaldventiel, dubbele manometers en 12 V DC solenoïde voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering (inclusief transformator).
  • Snel en eenvoudig meer uitgangsverdeelstukken toevoegen om meerdere diffusers te bedienen.
  • Precisie bellenteller.
  • Eenvoudige CO2-adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Dropchecker voor correcte CO2 dosering.
  • Plantenvoeding voor complete plantenvoeding.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigclips voor nette slangen.
 

Beschrijving

Het Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem biedt de allerhoogste prestaties en controle voor de CO2-dosering van uw aquarium. Elk onderdeel binnen het systeem is van de allerbeste kwaliteit en straalt kwaliteit uit.

De Ultimate Dual Stage CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Een naaldventiel met hoge precisie is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en gehandhaafd onder begeleiding van de precisie-bellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, van een nano-aquarium van 30 liter tot een aquarium van 3000 liter met 6 diffusers.

De solenoïde van de regelaar is aangesloten op de (optionele) pH-controller, die continu de pH-waarde van het aquarium bewaakt en de CO2 dienovereenkomstig in- en uitschakelt om stabiele pH- en CO2-niveaus te behouden. In combinatie met de Drop Checker kunt u de optimale pH- en CO2-waarde voor uw aquarium bepalen en die exacte parameters behouden. Als deze stabiele omstandigheden worden geboden, wordt een gezondere plantengroei bevorderd en wordt ook de algengroei geremd.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'verstuiver'-familie van de diffusor, die ongelooflijk kleine (' atoomgrote ') bellen produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en voor uitzonderlijke diffusieniveaus zorgen. Dit betekent dat meer CO2 wordt 'opgenomen' en dat er heel weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid wordt door de planten gebruikt tijdens fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien hebben de planten toegang nodig tot een grote verscheidenheid aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen zullen de planten uiteindelijk vergaan, ook met toevoeging van CO2. De (optionele) plantenbemesting die bij het 'Ultimate Dual Stage CO2 System' wordt geleverd, voorziet uw aquariumplanten van alle noodzakelijke voedingsstoffen en elementen die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien.

Met de (optionele) 'Easy CO2-adapter' kunt u gemakkelijk verkrijgbare CO2-cilinders gebruiken als CO2-bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u een SodaStream, een wegwerplassen of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Zo bent u altijd in staat om het gas voor uw CO2-systeem op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier te betrekken bij winkels in de grote winkelstraten.

Door dit alles bij elkaar te brengen, is het Ultimate Dual Stage CO2 System het allerbeste aquarium CO2-systeem dat u kunt kopen.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Gabriel S. Geverifieerde koper 28th May 2021
Geweldig product en service van CO2-supermarkt - geweldig bedrijf om mee om te gaan. Geweldig product en service van CO2-supermarkt - geweldig bedrijf om mee om te gaan.
Anthony C. Geverifieerde koper 22nd May 2021
Dit is een briljant systeem, gebruiksvriendelijk, uitstekende kwaliteit en mijn planten groeien als nooit tevoren. Sterk aanbevolen! Dit is een briljant systeem, gebruiksvriendelijk, uitstekende kwaliteit en mijn planten groeien als nooit tevoren. Sterk aanbevolen!
Nick K. Geverifieerde koper 23rd Mar 2021
Veruit het beste systeem op de markt! Veruit het beste systeem op de markt!
Mark D. Geverifieerde koper 24th Sep 2020
Geweldig product en service van CO2 Supermarket. Sterk aanbevolen! Geweldig product en service van CO2 Supermarket. Sterk aanbevolen!
Axel T. Geverifieerde koper 20th Sep 2020
Schitterend! Het is pas een week binnen en mijn planten groeien al veel beter. Parel ook dat ik nog nooit eerder heb gezien. Schitterend! Het is pas een week binnen en mijn planten groeien al veel beter. Parel ook dat ik nog nooit eerder heb gezien.
Gregory L. Geverifieerde koper 17th Sep 2020
Geweldige kit en geweldige waarde. Alles is topmarkt. Heel blij! Geweldige kit en geweldige waarde. Alles is topmarkt. Heel blij!
Andrew S. Geverifieerde koper 10th Sep 2020
Na lang nadenken over het aanschaffen van een CO2-systeem, heb ik eindelijk de sprong gewaagd en het Ultimate-Pro-systeem gekocht. Het was gemakkelijk om de installatie op te zetten, het duurde misschien 20 minuten en daarna wat tijd in de komende dagen om de CO2-niveaus in te stellen met behulp van de zeer handige dropchecker die bij de kit werd geleverd. Ik gebruik het nu een paar weken en ik zie Lees verder... Na lang nadenken over het aanschaffen van een CO2-systeem, heb ik eindelijk de sprong gewaagd en het Ultimate-Pro-systeem gekocht. Het was gemakkelijk om de installatie op te zetten, het duurde misschien 20 minuten en daarna wat tijd in de komende dagen om de CO2-niveaus in te stellen met behulp van de zeer handige dropchecker die bij de kit werd geleverd. Ik gebruik het nu een paar weken en ik zie al een enorme verbetering in mijn planten. Alles bij elkaar genomen ben ik erg blij met mijn aankoop!
Kim F. Geverifieerde koper 27th Aug 2020
Ik heb altijd moeite gehad om mijn planten te laten groeien en ik gebruik het CO2-systeem nu een paar weken en in plaats van dat mijn planten doodgaan, groeien ze eigenlijk. Onnodig te zeggen dat ik erg blij ben en dankzij Co2 Supermarket voor het beantwoorden van mijn talrijke vragen alvorens te kopen. Ik heb altijd moeite gehad om mijn planten te laten groeien en ik gebruik het CO2-systeem nu een paar weken en in plaats van dat mijn planten doodgaan, groeien ze eigenlijk. Onnodig te zeggen dat ik erg blij ben en dankzij Co2 Supermarket voor het beantwoorden van mijn talrijke vragen alvorens te kopen.
Graham G. Geverifieerde koper 15th Aug 2020
Ik kon niet gelukkiger zijn met mijn aankoop, alles in dit CO2-systeem is van de beste kwaliteit - de regelaar, de diffuser, de druppelcontrole en zelfs de zuigklemmen zijn erg goed. Ik kan eerlijk gezegd niets fout vinden en ik kan iedereen die een CO2-systeem wil kopen ten zeerste aanbevelen. De service van CO2-supermarkt was ook voorbeeldig en ze reageerden altijd snel op mijn pre-salesvragen en Lees verder... Ik kon niet gelukkiger zijn met mijn aankoop, alles in dit CO2-systeem is van de beste kwaliteit - de regelaar, de diffuser, de druppelcontrole en zelfs de zuigklemmen zijn erg goed. Ik kan eerlijk gezegd niets fout vinden en ik kan iedereen die een CO2-systeem wil kopen ten zeerste aanbevelen. De service van CO2-supermarkt was ook voorbeeldig en ze reageerden altijd snel op mijn pre-salesvragen en het werd de volgende ochtend geleverd ondanks dat ik de vorige dag om 16.30 uur had besteld.

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetraps ontwerp om het leeglopen van het einde van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met nettransformator), dubbele manometers en precisie-naaldventiel voor nauwkeurige doseringscontrole.
 
 
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product