Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Geavanceerd Co2-aquariumsysteem Voor Geplant Aquarium 80l - 500l

Geavanceerd CO2-aquariumsysteem Voor Geplant Aquarium 80L - 500L

€156,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Dual gauge CO2-regelaar met netmagneetklep.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • CO2-diffuser met hoge prestaties.
  • Advanced Easy CO2-adapter (optioneel).
  • Drop checker-set voor juiste CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuis.
  • 4 x Aanzuigclips voor nette slang.
 

Beschrijving

Het geavanceerde aquarium-CO2-systeem combineert producten van hoge kwaliteit met een betaalbaar prijskaartje en bevat alles wat nodig is om een zeer efficiënt en effectief CO2-systeem te creëren voor een fantastische plantengroei in uw aquarium.

De regelaar heeft dubbele manometers die de cilinderdruk en de output / werkdruk weergeven, en een magneetventiel dat kan worden aangesloten op een stopcontact of een timerplug zodat de CO2-inzet kan worden in- en uitgeschakeld bij gedefinieerde intervallen (meestal samenvallen met wanneer de aquariumverlichting aan is). U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige werking bij lage temperaturen en gegarandeerd geen ruis. De naaldklep maakt het mogelijk om de CO2-dosering nauwkeurig in te stellen en kan doseringssnelheden bereiken van slechts 1 bel / 4 seconden.

Zoals eerder vermeld, wordt de dosering gecontroleerd door te tellen hoeveel bellen per seconde (of minuut) aan het aquariumwater worden toegevoegd. De bellen worden geteld met behulp van een 'bellenteller', een apparaat dat wordt aangesloten op de naaldklep van de regelaar en waarmee u gasbelletjes kunt zien die door het apparaat bewegen. Een hoogwaardige bellenteller is ook opgenomen in de set.

Standaard zal de regelaar aan 'normale' CO2-cilinders hechten, maar u kunt ook een 'Easy CO2-adapter' toevoegen, waarmee het gebruik van direct beschikbare CO2-cilinders van winkels in de winkel, zoals SodaStream, wegwerpbaar is CO2- of Paintball-cilinders. Het type adapter dat is meegeleverd voor deze set is het 'Advanced'-model, dat koppeling met de cilinder mogelijk maakt voordat de knop wordt gedraaid om het gas te laten ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat de regelaar, adapter en cilinder goed kunnen worden aangesloten en gecontroleerd voordat er gas wordt vrijgegeven; het zowel veilig als eenvoudig te installeren en gebruiken maken.

Een diffuser voor verstuivers is ook voorzien van het CO2-systeem, en u kunt kiezen tussen 'bazooka'-type dat wordt ingezet in het aquarium, of' inline'-type dat is aangesloten op uw filterbuis omdat het water opnieuw wordt komt het aquarium uit uw filter. De diffusoren van de verstuivers bieden een uitzonderlijke mate van CO2-diffusie, omdat de grootte van de uitgestoten bubbels ongelooflijk klein is.

De dropchecker in het systeem verandert van kleur om de CO2-niveaus in het aquarium weer te geven. Het apparaat is permanent in het aquarium geïnstalleerd en stelt u in staat uw CO2-dosis te wijzigen (met behulp van de naaldklep en bellenteller) om een optimaal CO2-gehalte te bereiken. Als de dropchecker blauw is, duidt dit op onvoldoende CO2-niveaus; als het geel is, duidt dit op overmatig CO2; en als deze groen is, geeft dit de optimale CO2-niveaus aan.

Ook inbegrepen zijn de verschillende accessoires die nodig zijn, zoals polyurethaanslang om de onderdelen aan elkaar te bevestigen, en ook aanzuigclips om ervoor te zorgen dat de slang netjes aan het zicht wordt onttrokken.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

John H. Geverifieerde koper 14th Jun 2021
Geweldig product en klantenservice zullen aanbevelen Geweldig product en klantenservice zullen aanbevelen
Christopher H. Geverifieerde koper 3rd Jun 2021
Geweldige kit, heeft echt een verschil gemaakt voor de planten in mijn tank. Uitstekende informatie en begeleiding gegeven voordat ik kocht. Dank u Geweldige kit, heeft echt een verschil gemaakt voor de planten in mijn tank. Uitstekende informatie en begeleiding gegeven voordat ik kocht. Dank u
Daniel S. Geverifieerde koper 28th May 2021
Makkelijk op te zetten. Online instructies zijn gemakkelijk te volgen. Tot nu toe werkte de kit goed. Zou aanraden. Makkelijk op te zetten. Online instructies zijn gemakkelijk te volgen. Tot nu toe werkte de kit goed. Zou aanraden.
Roger G. Geverifieerde koper 28th May 2021
Een briljant stuk kit en het geld meer dan waard. De montage-instructies zijn makkelijk te volgen en mijn planten vertonen al tekenen van verbetering. Dit is een zeer indrukwekkende leverancier en ik waardeerde de onmiddellijke reactie op de enige vraag die ik heb ingediend. Ik kan C02 Supermarket zeker aanbevelen. Een briljant stuk kit en het geld meer dan waard. De montage-instructies zijn makkelijk te volgen en mijn planten vertonen al tekenen van verbetering. Dit is een zeer indrukwekkende leverancier en ik waardeerde de onmiddellijke reactie op de enige vraag die ik heb ingediend. Ik kan C02 Supermarket zeker aanbevelen.
Russ R. Geverifieerde koper 27th May 2021
Uitstekende aftersales-service e-mailde vraag binnen 1 uur later kreeg antwoord probleem was opgelost vergat o-ring in bellenteller te plaatsen zou dit bedrijf aanbevelen Uitstekende aftersales-service e-mailde vraag binnen 1 uur later kreeg antwoord probleem was opgelost vergat o-ring in bellenteller te plaatsen zou dit bedrijf aanbevelen
Alistair M. Geverifieerde koper 25th May 2021
Briljante service !!!! Heel gelukkig. Veel info beschikbaar. Dank u. Planten doen het erg goed. Het CO2-systeem was zo eenvoudig op te zetten. Zou het ten zeerste aanbevelen Briljante service !!!! Heel gelukkig. Veel info beschikbaar. Dank u. Planten doen het erg goed. Het CO2-systeem was zo eenvoudig op te zetten. Zou het ten zeerste aanbevelen
Ross B. Geverifieerde koper 24th May 2021
Je kunt het punt aan mijn gesteelde planten zien toen ik dit CO2-systeem ging gebruiken, het maakte zoveel verschil! Zeer tevreden met mijn aankoop en service van CO2-supermarkt! Je kunt het punt aan mijn gesteelde planten zien toen ik dit CO2-systeem ging gebruiken, het maakte zoveel verschil! Zeer tevreden met mijn aankoop en service van CO2-supermarkt!
Chris F. Geverifieerde koper 13th Apr 2021
Makkelijk op te zetten. Bellenteller lijkt binnen ongeveer een week zonder water te komen. Makkelijk op te zetten. Bellenteller lijkt binnen ongeveer een week zonder water te komen.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Tip: gebruik een lichte minerale olie, zoals babyolie, in plaats van water.

Derek M. Geverifieerde koper 31st Mar 2021
A * Eerste klas A * Eerste klas
Andreas H. Geverifieerde koper 7th Feb 2021
Zeer snelle levering! De adapter voor de SodaStream-cilinders had een lek. Ik was erg blij met de snelle reactie en de vervanging - alles werkt nu prima. Bedankt! Zeer snelle levering! De adapter voor de SodaStream-cilinders had een lek. Ik was erg blij met de snelle reactie en de vervanging - alles werkt nu prima. Bedankt!
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
Het is speciaal ontworpen voor gebruik in aquaria en heeft een eenvoudig te monteren ontwerp, een magneet, dubbele manometers en een nauwkeurig naaldventiel voor nauwkeurige CO2-dosering. De regelaar past op cilinders met horizontale kleppen, het type dat wordt aangetroffen op industriële CO2-cilinders.
 
 
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product