Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Geavanceerd Co2-aquariumsysteem Voor Geplant Aquarium 80l - 500l

Geavanceerd CO2-aquariumsysteem Voor Geplant Aquarium 80L - 500L

€148,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Dual gauge CO2-regelaar met netmagneetklep.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • CO2-diffuser met hoge prestaties.
  • Advanced Easy CO2-adapter (optioneel).
  • Drop checker-set voor juiste CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuis.
  • 4 x Aanzuigclips voor nette slang.
 

Beschrijving

Het geavanceerde aquarium-CO2-systeem combineert producten van hoge kwaliteit met een betaalbaar prijskaartje en bevat alles wat nodig is om een zeer efficiënt en effectief CO2-systeem te creëren voor een fantastische plantengroei in uw aquarium.

De regelaar heeft dubbele manometers die de cilinderdruk en de output / werkdruk weergeven, en een magneetventiel dat kan worden aangesloten op een stopcontact of een timerplug zodat de CO2-inzet kan worden in- en uitgeschakeld bij gedefinieerde intervallen (meestal samenvallen met wanneer de aquariumverlichting aan is). U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige werking bij lage temperaturen en gegarandeerd geen ruis. De naaldklep maakt het mogelijk om de CO2-dosering nauwkeurig in te stellen en kan doseringssnelheden bereiken van slechts 1 bel / 4 seconden.

Zoals eerder vermeld, wordt de dosering gecontroleerd door te tellen hoeveel bellen per seconde (of minuut) aan het aquariumwater worden toegevoegd. De bellen worden geteld met behulp van een 'bellenteller', een apparaat dat wordt aangesloten op de naaldklep van de regelaar en waarmee u gasbelletjes kunt zien die door het apparaat bewegen. Een hoogwaardige bellenteller is ook opgenomen in de set.

Standaard zal de regelaar aan 'normale' CO2-cilinders hechten, maar u kunt ook een 'Easy CO2-adapter' toevoegen, waarmee het gebruik van direct beschikbare CO2-cilinders van winkels in de winkel, zoals SodaStream, wegwerpbaar is CO2- of Paintball-cilinders. Het type adapter dat is meegeleverd voor deze set is het 'Advanced'-model, dat koppeling met de cilinder mogelijk maakt voordat de knop wordt gedraaid om het gas te laten ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat de regelaar, adapter en cilinder goed kunnen worden aangesloten en gecontroleerd voordat er gas wordt vrijgegeven; het zowel veilig als eenvoudig te installeren en gebruiken maken.

Een diffuser voor verstuivers is ook voorzien van het CO2-systeem, en u kunt kiezen tussen 'bazooka'-type dat wordt ingezet in het aquarium, of' inline'-type dat is aangesloten op uw filterbuis omdat het water opnieuw wordt komt het aquarium uit uw filter. De diffusoren van de verstuivers bieden een uitzonderlijke mate van CO2-diffusie, omdat de grootte van de uitgestoten bubbels ongelooflijk klein is.

De dropchecker in het systeem verandert van kleur om de CO2-niveaus in het aquarium weer te geven. Het apparaat is permanent in het aquarium geïnstalleerd en stelt u in staat uw CO2-dosis te wijzigen (met behulp van de naaldklep en bellenteller) om een optimaal CO2-gehalte te bereiken. Als de dropchecker blauw is, duidt dit op onvoldoende CO2-niveaus; als het geel is, duidt dit op overmatig CO2; en als deze groen is, geeft dit de optimale CO2-niveaus aan.

Ook inbegrepen zijn de verschillende accessoires die nodig zijn, zoals polyurethaanslang om de onderdelen aan elkaar te bevestigen, en ook aanzuigclips om ervoor te zorgen dat de slang netjes aan het zicht wordt onttrokken.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Tomas R. Geverifieerde koper 22nd Oct 2020
Uitstekend CO2-systeem met duidelijke instructies. Ik kijk er naar uit om eindelijk mijn planten te laten groeien! Uitstekend CO2-systeem met duidelijke instructies. Ik kijk er naar uit om eindelijk mijn planten te laten groeien!
Elias M. Geverifieerde koper 27th Sep 2020
Goed product en goed werkend Goed product en goed werkend
John N. Geverifieerde koper 23rd Jun 2020
Bubbels !. Een van mijn nieuwe planten begon vanavond te parelen, ik heb de koolstofcyclus laten werken, ik, zo goed is dit systeem als ik het kan... Bubbels !. Een van mijn nieuwe planten begon vanavond te parelen, ik heb de koolstofcyclus laten werken, ik, zo goed is dit systeem als ik het kan...
Michael J. Geverifieerde koper 18th Jun 2020
Fantastische set en geweldige prijs, zeer aan te bevelen Fantastische set en geweldige prijs, zeer aan te bevelen
Fredrik K. Geverifieerde koper 18th Jun 2020
Zeer tevreden, zeer goede instructies en zeer eenvoudig te installeren. Zeer goede en snelle antwoorden op vragen! Zeer tevreden, zeer goede instructies en zeer eenvoudig te installeren. Zeer goede en snelle antwoorden op vragen!
Tim C. Geverifieerde koper 24th May 2020
Nieuw in het gebruik van CO2, dus ik stelde veel vragen. Kreeg altijd een antwoord van Martin binnen 24 uur of minder. Fantastische klantenservice Kon niet meer vragen. De apparatuur was eenvoudig te installeren, ik gebruikte zonder problemen een brandblusser. Zal weer bestellen voor mijn andere tanks. De levering was snel genoeg, een kleine vertraging, maar niet vanwege hen. Nieuw in het gebruik van CO2, dus ik stelde veel vragen. Kreeg altijd een antwoord van Martin binnen 24 uur of minder. Fantastische klantenservice Kon niet meer vragen. De apparatuur was eenvoudig te installeren, ik gebruikte zonder problemen een brandblusser. Zal weer bestellen voor mijn andere tanks. De levering was snel genoeg, een kleine vertraging, maar niet vanwege hen.
Alisa T. Geverifieerde koper 12th May 2020
Makkelijk te installeren. Mijn aquarium ziet er na slechts 2 weken ZOOOO VEEL beter uit. Daarvoor heb ik geld verspild met het kopen van nieuwe planten om de dode planten die onder de algen zaten te vervangen. Nu is het algenprobleem verleden tijd en moet ik mijn aquariumplanten snoeien omdat ze zo snel groeien. Ik hou van dit product! Makkelijk te installeren. Mijn aquarium ziet er na slechts 2 weken ZOOOO VEEL beter uit. Daarvoor heb ik geld verspild met het kopen van nieuwe planten om de dode planten die onder de algen zaten te vervangen. Nu is het algenprobleem verleden tijd en moet ik mijn aquariumplanten snoeien omdat ze zo snel groeien. Ik hou van dit product!
Andy O. Geverifieerde koper 1st May 2020
Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar... het product is uitstekend en de ondersteuning 6 maanden later is uitstekend. Als u twijfelt over waar u iets kunt kopen (zoals ik was), doe dat dan niet. Deze jongens zorgen voor geweldige producten en een nog betere klantenservice. Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar... het product is uitstekend en de ondersteuning 6 maanden later is uitstekend. Als u twijfelt over waar u iets kunt kopen (zoals ik was), doe dat dan niet. Deze jongens zorgen voor geweldige producten en een nog betere klantenservice.
Malcolm K. Geverifieerde koper 9th Apr 2020
Kan alleen maar een uitstekende opzet zeggen, zeer goed gemaakt met zeer volledige instructies op hun website, zeer goede prijs en een toegevoegde bonus. Beveel ten zeerste de geavanceerde co2 aan voor mijn 200ltr-tank, je kunt ze e-mailen en snel antwoord krijgen op advies, maar het lijkt erop dat je geen telefoontjes aanneemt. Mijn CO2-tank gaat nu 3 weken en de planten zijn uitstekend, hebben wat Lees verder... Kan alleen maar een uitstekende opzet zeggen, zeer goed gemaakt met zeer volledige instructies op hun website, zeer goede prijs en een toegevoegde bonus. Beveel ten zeerste de geavanceerde co2 aan voor mijn 200ltr-tank, je kunt ze e-mailen en snel antwoord krijgen op advies, maar het lijkt erop dat je geen telefoontjes aanneemt. Mijn CO2-tank gaat nu 3 weken en de planten zijn uitstekend, hebben wat terug moeten snoeien. Beste aankoop die ik heb gedaan
John R. Geverifieerde koper 11th Mar 2020
Geweldige klantenservice vanaf de eerste vragen tot na aankoop. Ik ben nieuw in het gebruik van CO2 ondanks dat ik al meer dan 10 jaar een aquarium heb gehad en het gegeven advies was van onschatbare waarde. Kit zoals beschreven en eenvoudig in te stellen met de tutorials op de website en instructies per e-mail. Ik had een probleem met de solenoïde die binnen een dag niet meer werkte. Een korte e-mail Lees verder... Geweldige klantenservice vanaf de eerste vragen tot na aankoop. Ik ben nieuw in het gebruik van CO2 ondanks dat ik al meer dan 10 jaar een aquarium heb gehad en het gegeven advies was van onschatbare waarde. Kit zoals beschreven en eenvoudig in te stellen met de tutorials op de website en instructies per e-mail. Ik had een probleem met de solenoïde die binnen een dag niet meer werkte. Een korte e-mail en het antwoord was dat het waarschijnlijk een defect aan de stekker was en dat er meteen een nieuwe werd verzonden. Kit werkt nu prima. Ik heb ervoor gekozen om wegwerpbare CO2-cilinders te gebruiken die ik heb gekocht bij Machine Mart https://www.machinemart.co.uk/p/co2-gas-cylinder-600g/ voor £ 14,39. Deze lijken een goede prijs en zijn relatief gemakkelijk te vinden. Zou CO2 Supermarket ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar een kit voor uw aquarium
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
Het is speciaal ontworpen voor gebruik in aquaria en heeft een eenvoudig te monteren ontwerp, een magneet, dubbele manometers en een nauwkeurig naaldventiel voor nauwkeurige CO2-dosering. De regelaar past op cilinders met horizontale kleppen, het type dat wordt aangetroffen op industriële CO2-cilinders.
 
 
 
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product