Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-systeem Voor Aquarium 20L - 500L +

€189,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) voor getimede regeling van CO2-dosering.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • Krachtige CO2-diffuser.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaan slang.
  • 4 x Zuigclips voor een opgeruimde slang.
 

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitgangsdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit voor een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie vervult voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, groot of klein. De hoogwaardige 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) maakt het mogelijk om de dosering te regelen, zodat CO2 kan worden gedoseerd op tijdstippen en intervallen die u kiest. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Het precisienaaldventiel en de bellenteller bieden de mogelijkheid om eenvoudig uw vereiste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste niveaus van CO2-diffusie worden bereikt, is een 'verstuiver-diffuser' voorzien. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('atom-sized'). Omdat de bubbel zo klein is, worden ze effectiever in het aquariumwater gediffundeerd dan grotere bellen die door andere diffusors worden geproduceerd, en zorgen ze daarom voor een ongelooflijk hoge diffusieniveaus. Hierdoor wordt er zeer weinig CO2 verspild, wat op lange termijn geld bespaart.

Bij het CO2 systeem wordt een drop checker meegeleverd, waarmee je eenvoudig de juiste CO2 dosis voor je aquarium instelt. Zonder een drop checker zou je in wezen gewoon raden hoeveel CO2 je moet doseren; een druppelcontrole verandert van kleur om aan te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid doseert.

De (optionele) pH-controller zet je CO2-dosering op auto-pilot en zorgt ervoor dat CO2 alleen in het aquarium wordt gedoseerd als dat nodig is. Bij gebruik in combinatie met de drop checker kunt u ervoor zorgen dat uw CO2- en pH-waarden constant blijven om de meest stabiele groeiomstandigheden voor de planten te bieden, terwijl u tegelijkertijd ook helpt om algengroei te verminderen.

Met de (optionele) 'Easy CO2 Adapter' kunt u de benodigde CO2-cilinder op verschillende handige locaties en zelfs in winkelstraten kopen. Ervoor zorgen dat het benodigde gas voor uw CO2-systeem gemakkelijk en direct beschikbaar is. Kies eenvoudig welke adapter u wilt; SodaStream-, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigde items, inclusief 3 m polyurethaanslang, zuigklemmen en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Mark W. Geverifieerde koper 18th May 2021
Perfecte service van CO2-supermarkt, geweldige gedetailleerde installatie-instructies die ik gemakkelijk te volgen vond. Perfecte service van CO2-supermarkt, geweldige gedetailleerde installatie-instructies die ik gemakkelijk te volgen vond.
Werner H. Geverifieerde koper 1st Mar 2021
Alles zoals beloofd. Kan dit aanbevelen. Alles zoals beloofd. Kan dit aanbevelen.
Darren V. Geverifieerde koper 31st Jan 2021
Uitstekend product, uitstekende service. Dank je! Uitstekend product, uitstekende service. Dank je!
Kevin E. Geverifieerde koper 28th Sep 2020
Perfecte kit alles van goede kwaliteit en goed verpakt. Snelle bezorging Perfecte kit alles van goede kwaliteit en goed verpakt. Snelle bezorging
Jean P. Geverifieerde koper 16th Jul 2020
Een complete kit kan iets duurder zijn dan wat op internet te vinden is, maar met duidelijke en efficiënte tutorials en een efficiënte, competente en beschikbare after-sales service Een complete kit kan iets duurder zijn dan wat op internet te vinden is, maar met duidelijke en efficiënte tutorials en een efficiënte, competente en beschikbare after-sales service
John T. Geverifieerde koper 31st May 2020
Uitstekend product werkt echt goed.Ik had er een probleem mee om te verzegelen met de fitting op mijn CO2 FE.Ik stuur ze een bericht en ze antwoordden en stuurden me die dag extra wasmachines. Het probleem was opgelost. Uitstekend product werkt echt goed.Ik had er een probleem mee om te verzegelen met de fitting op mijn CO2 FE.Ik stuur ze een bericht en ze antwoordden en stuurden me die dag extra wasmachines. Het probleem was opgelost.
Peter J. Geverifieerde koper 10th May 2020
Goede service. Product goed gebouwd en gemakkelijk te gebruiken Goede service. Product goed gebouwd en gemakkelijk te gebruiken
Tobias L. Geverifieerde koper 18th Mar 2020
Veel geld en eng om te bestellen, als beginner ben ik. Maar het was helemaal niet nodig, want het was snel om de spullen thuis te krijgen en toen ik eenmaal alle spullen aan elkaar had weten te schroeven, werkt het volledig volgens alle regels van de kunst. Veel geld en eng om te bestellen, als beginner ben ik. Maar het was helemaal niet nodig, want het was snel om de spullen thuis te krijgen en toen ik eenmaal alle spullen aan elkaar had weten te schroeven, werkt het volledig volgens alle regels van de kunst.
Ricardo R. Geverifieerde koper 22nd Feb 2020
Tot zover goed. Goede kwaliteitsmaterialen. Tot zover goed. Goede kwaliteitsmaterialen.
Martin K. Geverifieerde koper 9th Jan 2020
Zeer goede kit en goed geprijsd, een paar kinderziektes maar alleen omdat ik het nog niet eerder heb gedaan. mijn planten zijn veranderd van kleur en in grootte alvast heel erg bedankt. Zeer goede kit en goed geprijsd, een paar kinderziektes maar alleen omdat ik het nog niet eerder heb gedaan. mijn planten zijn veranderd van kleur en in grootte alvast heel erg bedankt.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Specifiek ontworpen voor gebruik met aquaria; het heeft een eenvoudig aan te brengen ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldventiel. De regelaar past op cilinders zowel verticale als horizontale kleppen.
 
 
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka-verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product