Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

John H. Geverifieerde koper 14th Jun 2021
Geweldig product en klantenservice zullen aanbevelen Geweldig product en klantenservice zullen aanbevelen Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Philip C. Geverifieerde koper 13th Jun 2021
IK HEB DIT OM DE STANDAARD FLES TE VERVANGEN OM DE FLES TE VULLEN, GEWELDIGE SERVICE SNELLE LEVERING EN IK ZOU AANBEVOLEN IK HEB DIT OM DE STANDAARD FLES TE VERVANGEN OM DE FLES TE VULLEN, GEWELDIGE SERVICE SNELLE LEVERING EN IK ZOU AANBEVOLEN Vervangende SodaStream-klep
Thomas S. Geverifieerde koper 12th Jun 2021
Gebruikt 2 met injector Gebruikt 2 met injector SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
Rob V. Geverifieerde koper 12th Jun 2021
Werkt stil en wordt niet warm Werkt stil en wordt niet warm 12v magneetspoel met USB-aansluiting
Rob V. Geverifieerde koper 8th Jun 2021
Great quality works perfect Great quality works perfect CO2-naaldklep voor regelaar of soldeoïde met 1/8 "NPT-draad
Tim S. Geverifieerde koper 4th Jun 2021
Voelt als goede kwaliteit. Extra pakking zat erbij. Voelt als goede kwaliteit. Extra pakking zat erbij. Nano-regelaar naar SodaStream-adapter
Christopher H. Geverifieerde koper 3rd Jun 2021
Geweldige kit, heeft echt een verschil gemaakt voor de planten in mijn tank. Uitstekende informatie en begeleiding gegeven voordat ik kocht. Dank u Geweldige kit, heeft echt een verschil gemaakt voor de planten in mijn tank. Uitstekende informatie en begeleiding gegeven voordat ik kocht. Dank u Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Robert D. Geverifieerde koper 3rd Jun 2021
Gekocht om de defecte op mijn solenoïde te vervangen, deze zijn in alle opzichten veel beter Gekocht om de defecte op mijn solenoïde te vervangen, deze zijn in alle opzichten veel beter CO2-naaldklep voor regelaar of soldeoïde met 1/8 "NPT-draad
Anthony B. Geverifieerde koper 29th May 2021
Uitstekende service, in een mum van tijd geleverd. Adapter werkt perfect. De instructies zijn uitstekend en gemakkelijk te volgen. Uitstekende service, in een mum van tijd geleverd. Adapter werkt perfect. De instructies zijn uitstekend en gemakkelijk te volgen. SodaStream Cilinder Refill Adapter
Roger G. Geverifieerde koper 28th May 2021
Een briljant stuk kit en het geld meer dan waard. De montage-instructies zijn makkelijk te volgen en mijn planten vertonen al tekenen van verbetering. Dit is een zeer indrukwekkende leverancier en ik waardeerde de onmiddellijke reactie op de enige vraag die ik heb ingediend. Ik kan C02 Supermarket zeker aanbevelen. Een briljant stuk kit en het geld meer dan waard. De montage-instructies zijn makkelijk te volgen en mijn planten vertonen al tekenen van verbetering. Dit is een zeer indrukwekkende leverancier en ik waardeerde de onmiddellijke reactie op de enige vraag die ik heb ingediend. Ik kan C02 Supermarket zeker aanbevelen. Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product