Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Giedrius S. Geverifieerde koper 28th Nov 2020
Veel droge meststoffen gebruikt, maar deze is de beste Veel droge meststoffen gebruikt, maar deze is de beste Essentiële Kunstmest & Mineralen Mix - 500g
David H. Geverifieerde koper 25th Nov 2020
Doet wat het moet doen Doet wat het moet doen Complete CO2 Drop Checker Kit
John B. Geverifieerde koper 21st Nov 2020
Fantastische kwaliteit heel erg goed gemaakt. Werkt inderdaad heel goed. Gewoon geweldig kan op geen enkele manier fout vinden in dit product. Fantastische kwaliteit heel erg goed gemaakt. Werkt inderdaad heel goed. Gewoon geweldig kan op geen enkele manier fout vinden in dit product. Geavanceerde adapter voor wegwerp CO2-flessen
Stephen B. Geverifieerde koper 11th Nov 2020
Dit was geweldig en heeft me al geld bespaard. De investering zeker waard en CO2 Supermarket snel geleverd. De beste optie in het VK. Dit was geweldig en heeft me al geld bespaard. De investering zeker waard en CO2 Supermarket snel geleverd. De beste optie in het VK. SodaStream-verbindingsslang (DIN 477 - VK / Europa)
Andy Geverifieerde koper 3rd Nov 2020
Beter dan het gebottelde spul! Beter dan het gebottelde spul! All-in-One Complete Macros en Microsphere Aquarium Plant Kunstmest
Nick P. Geverifieerde koper 26th Oct 2020
De drop checker is geweldig, maar de oplossing die erbij kwam, lijkt slecht, het is groen rechtstreeks uit de fles in plaats van het blauw dat het zou moeten zijn. De drop checker is geweldig, maar de oplossing die erbij kwam, lijkt slecht, het is groen rechtstreeks uit de fles in plaats van het blauw dat het zou moeten zijn. Complete Nano CO2 Drop Checker Kit


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Dit gebeurt vaak en komt doordat de oplossing reageert met de CO2-niveaus in de fles. Als je het in de dropchecker stopt en het een paar uur laat staan, zie je dat het weer blauw wordt.

Maxim K. Geverifieerde koper 23rd Oct 2020
Het was vrij eenvoudig in te stellen, hoewel ik voorzichtig was, want het is mijn eerste CO2-installatie. Lijkt tot nu toe goed te werken met een sodastream-adapter en een fles! Het was vrij eenvoudig in te stellen, hoewel ik voorzichtig was, want het is mijn eerste CO2-installatie. Lijkt tot nu toe goed te werken met een sodastream-adapter en een fles! Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Tomas R. Geverifieerde koper 22nd Oct 2020
Uitstekend CO2-systeem met duidelijke instructies. Ik kijk er naar uit om eindelijk mijn planten te laten groeien! Uitstekend CO2-systeem met duidelijke instructies. Ik kijk er naar uit om eindelijk mijn planten te laten groeien! Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Nick P. Geverifieerde koper 22nd Oct 2020
Ik heb dit een paar weken gehad en het werkt erg goed. De belsnelheid en -druk zijn precies gebleven zoals ik heb ingesteld, en de solenoïde heeft perfect gewerkt. Ik heb dit een paar weken gehad en het werkt erg goed. De belsnelheid en -druk zijn precies gebleven zoals ik heb ingesteld, en de solenoïde heeft perfect gewerkt. CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Colin R. Geverifieerde koper 18th Oct 2020
Nog steeds aan het opzetten, maar lijkt oké Nog steeds aan het opzetten, maar lijkt oké Mixer Reactor CO2-diffuser - Regelmatig voor aquaria tot 150L
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product