Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Cilinder Refill Adapter

SodaStream Cilinder Refill Adapter

€66,49

Systeem aanpassen

Update Cart
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 

Belangrijkste feiten

 • Vul SodaStream cilinders veilig van een grotere donorcilinder.
 • Verbinding maken met DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 of CGA 320 donor / oudercilinders.
 • Refill SodaStream cilinders gebruikt in Groot-Brittannië / USA / Europa (Rest of World), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op * alle * typen SodaStream cilinderklep, inclusief het 'Booby-Trapped' model, dat vermoedelijk voorkomt dat het wordt bijgevuld.
 • SodaStream isolatie functie voor veilige verwijdering van cilinder.
 • Dump / zuiveringsventiel voor veilige en gecontroleerde afgifte van gas.
 • Geïntegreerde drukmeter voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan / Uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Hoogst mogelijke kwaliteit ontwerp en fabricage.
 

Beschrijving

Onze SodaStream Cylinder Refill Adapter geeft u de vrijheid en het vermogen om uw SodaStream cilinders op te vullen tegen een fractie van de prijs die u betaalt voor de uitwisseling bij een detailhandelaar. De bijvulling adapter wordt gebruikt om SodaStream cilinders veilig op te vullen van grotere donorscilinders. Het is ontworpen om te verbinden met een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcilinder, en sluit dan direct aan op de SodaStream cilinder of via een optionele hogedrukslang zoals aangegeven in de productfoto's.

De veiligheid van de klant is altijd de belangrijkste aandacht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze refilladapter een drukmeter om te voorkomen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangercilinder overschrijdt, een aan / off knop voor eenvoudige en directe controle van het hervulproces en een druppel- / zuiveringsventiel om het resterende gas binnen de verbinding tussen donor en ontvangercilinder uit te spoelen zodra het vulling voltooid is.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder / donorcilinder.
 • Schroef de SodaStream adapter in de refill adapter.
 • Schroef de SodaStream-cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder / donorcilinder om het gas los te maken.
 • Draai de afsluitklep om het gas los te maken.
 • Draai de knop van de SodaStream-klep om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas die in de cilinder stroomt. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het vullen is voltooid, stop de CO2 door de afsluiter te draaien.
 • Isolateer de SodaStream-cilinder door de instelknop te draaien.
 • Laat het resterende gas los door de druppel- / zuiveringsventiel te openen.
 • Verwijder de SodaStream-cilinder van de adapter.
 • Herhaal het vullingsproces voor elke SodaStream-cilinder.
 • Zodra u klaar bent, sluit de klep op de ouder / donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Anthony B. Geverifieerde koper 29th May 2021
Uitstekende service, in een mum van tijd geleverd. Adapter werkt perfect. De instructies zijn uitstekend en gemakkelijk te volgen. Uitstekende service, in een mum van tijd geleverd. Adapter werkt perfect. De instructies zijn uitstekend en gemakkelijk te volgen.
Anthony B. Geverifieerde koper 28th May 2021
Werkt briljant met de 2 cilinders die ik heb, allebei met verschillende versies van de klep zonder enige problemen. Goed gemaakt gemakkelijk te gebruiken. Werkt briljant met de 2 cilinders die ik heb, allebei met verschillende versies van de klep zonder enige problemen. Goed gemaakt gemakkelijk te gebruiken.
Jon K. Geverifieerde koper 26th May 2021
Ik geef toe dat ik heb geprobeerd een goedkope navuladapter te kopen, maar laat me iedereen het geld en de moeite besparen en zeggen dat ze niet werken - je verspilt je geld - DEZE WERKT! Zoals ik heb ontdekt, moet je, om de SodaStream-cilinders bij te vullen, de gasstroom die naar de cilinder wordt overgebracht kunnen regelen om de eenrichtings- / anti-bijvulklep te overwinnen die op de SodaStream-cilinder Lees verder... Ik geef toe dat ik heb geprobeerd een goedkope navuladapter te kopen, maar laat me iedereen het geld en de moeite besparen en zeggen dat ze niet werken - je verspilt je geld - DEZE WERKT! Zoals ik heb ontdekt, moet je, om de SodaStream-cilinders bij te vullen, de gasstroom die naar de cilinder wordt overgebracht kunnen regelen om de eenrichtings- / anti-bijvulklep te overwinnen die op de SodaStream-cilinder is gemonteerd, en moet je ook een kluis hebben manier om het resterende gas te verwijderen als u klaar bent met bijvullen - deze navuladapter heeft beide kenmerken. Ik kan dit sterk aanbevelen, het werkt erg goed!
Charlotte W. Geverifieerde koper 14th May 2021
Zoveel beter dan die kleine soda-stroombussen. Voelt stevig aan. Zoveel beter dan die kleine soda-stroombussen. Voelt stevig aan.
Russell D. Geverifieerde koper 13th May 2021
Perfect precies waarvoor het bedoeld is !!! Een goedkope gekocht bij Amazon die niet werkte. De extra waard Perfect precies waarvoor het bedoeld is !!! Een goedkope gekocht bij Amazon die niet werkte. De extra waard
Simon M. Geverifieerde koper 8th May 2021
Fatsoenlijk. Doet wat het moet doen Fatsoenlijk. Doet wat het moet doen
Ian G. Geverifieerde koper 22nd Apr 2021
Goed gemaakt, stevig stuk kit. Volgde de duidelijke instructies die van de website waren gedownload over montage en gebruik, en vulde de eerste twee cilinders gemakkelijk en snel. Enige kleine minpunt is dat de manometer erg klein is en als hij na montage naar beneden wijst, is hij erg moeilijk te lezen. Dat gezegd hebbende, het is eigenlijk niet echt nodig; na het eerste gebruik heb ik niet de moeite Lees verder... Goed gemaakt, stevig stuk kit. Volgde de duidelijke instructies die van de website waren gedownload over montage en gebruik, en vulde de eerste twee cilinders gemakkelijk en snel. Enige kleine minpunt is dat de manometer erg klein is en als hij na montage naar beneden wijst, is hij erg moeilijk te lezen. Dat gezegd hebbende, het is eigenlijk niet echt nodig; na het eerste gebruik heb ik niet de moeite genomen om het te controleren. Je kunt het gas horen stromen en stoppen, en als je de gevulde cilinder aan het einde weegt, weet je dat hij vol is. Aanbevolen - na het lezen van beoordelingen van andere goedkopere producten en rekening houdend met hoeveel het vullen van uw eigen CO2-cilinders bespaart, lijkt dit de kleine meerprijs zeker waard.
De K. Geverifieerde koper 23rd Mar 2021
Doet wat het moet. Gemakkelijk te installeren. Duidelijke uitleg Doet wat het moet. Gemakkelijk te installeren. Duidelijke uitleg
Ashra S. Geverifieerde koper 21st Mar 2021
Verschillende adapters geprobeerd. Dit is de eerste die echt goed werkt, maar je hebt wel echt de vervangende klep op de sodastream fles nodig. Houd er verder rekening mee dat je tegenwoordig invoerrechten moet betalen vanuit Engeland. Die komen er nog bij Verschillende adapters geprobeerd. Dit is de eerste die echt goed werkt, maar je hebt wel echt de vervangende klep op de sodastream fles nodig. Houd er verder rekening mee dat je tegenwoordig invoerrechten moet betalen vanuit Engeland. Die komen er nog bij
Iain T. Geverifieerde koper 20th Mar 2021
Solide constructie en gebruiksvriendelijk. Een verbetering zou zijn om de manometer van voren zichtbaar te maken op alle donorcilinders, we moeten dit van onderaf bekijken, wat een beetje vervelend is. Solide constructie en gebruiksvriendelijk. Een verbetering zou zijn om de manometer van voren zichtbaar te maken op alle donorcilinders, we moeten dit van onderaf bekijken, wat een beetje vervelend is.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Een SodaStream-cilinder vullen
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product