Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream-verbindingsslang (din 477 - Vk / Europa)

CO2-cilinder Naar SodaStream-verbindingsslang

€52,49
SodaStream-verbindingsslang (DIN 477 - VK / Europa)
€52,49
SodaStream-verbindingsslang (CGA 320 - VS)
 

Belangrijkste feiten

  • DIN 477 / BS 341 nr.8 Vrouwelijke moer (schroefdraadnorm in het VK en Europa).
  • CGA 320 Vrouwelijke moer (standaard schroefdraad in de VS).
  • 1,5 meter lengte.
  • Snelontgrendelingsmechanisme voor eenvoudige installatie.
  • metaal gevlochten versterkt voor superieure sterkte en veiligheid.
 

Beschrijving

Met onze aansluitslang kunt u een gewone CO2-cilinder op uw SodaStream-machine aansluiten. Hierdoor kunt u uw SodaStream-machine langer gebruiken tussen gasvullingen, wat resulteert in een aanzienlijke geldbesparing en moeite die nodig is om uw lege cilinders te vervangen.

De aansluitslang is voorzien van een snelkoppelingsfunctie waarmee u de buitendraad gemakkelijk in de SodaStream-machine kunt schroeven, en betekent ook dat het gat dat in uw keukenwerkblad moet worden geboord veel kleiner is dan wanneer u het moest voeden het hele mannetje / noot door.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Stephen B. Geverifieerde koper 11th Nov 2020
Dit was geweldig en heeft me al geld bespaard. De investering zeker waard en CO2 Supermarket snel geleverd. De beste optie in het VK. Dit was geweldig en heeft me al geld bespaard. De investering zeker waard en CO2 Supermarket snel geleverd. De beste optie in het VK.
Elliot W. Geverifieerde koper 6th Sep 2020
Geweldig product, gemakkelijk te gebruiken. Eenvoudige instructies. Geweldig product, gemakkelijk te gebruiken. Eenvoudige instructies.
Brian L. Geverifieerde koper 20th Jun 2020
Uitstekend stuk kit past perfect op de gasfles en de frisdrankstroom, geen regelaar nodig. Niet meer opgelicht worden door dure CO2 te kopen. Zeer snelle levering, hartelijk dank Uitstekend stuk kit past perfect op de gasfles en de frisdrankstroom, geen regelaar nodig. Niet meer opgelicht worden door dure CO2 te kopen. Zeer snelle levering, hartelijk dank
Scott M. Geverifieerde koper 15th Jun 2020
Duur voor wat het is, maar een vakkundig gemaakte en hoogwaardige fitting. De volgende dag bezorgd en ik ben in het noorden van Schotland. Briljant. Duur voor wat het is, maar een vakkundig gemaakte en hoogwaardige fitting. De volgende dag bezorgd en ik ben in het noorden van Schotland. Briljant.
Alan V. Geverifieerde koper 14th Jun 2020
Uitstekend product van hoge kwaliteit werkt perfect Uitstekend product van hoge kwaliteit werkt perfect
Carol S. Geverifieerde koper 9th Jun 2020
Past op een Aarke 2 en het werkt als een zonnetje. Past op een Aarke 2 en het werkt als een zonnetje.
James . Geverifieerde koper 2nd Jun 2020
Wat een geweldige outfit. Uitstekend advies. Echt snelle levering. Goed gemaakt en zeker waar voor uw geld. Wordt zonder problemen rechtstreeks op de Sodastream-machine en een standaard 10L CO2-cilinder geschroefd (zoals gebruikt door pubs en vrijwel overal gemakkelijk verkrijgbaar) - u kunt een klein gaatje in de achterkant van de machine snijden om de roestvrijstalen buis door If je bent een beetje Lees verder... Wat een geweldige outfit. Uitstekend advies. Echt snelle levering. Goed gemaakt en zeker waar voor uw geld. Wordt zonder problemen rechtstreeks op de Sodastream-machine en een standaard 10L CO2-cilinder geschroefd (zoals gebruikt door pubs en vrijwel overal gemakkelijk verkrijgbaar) - u kunt een klein gaatje in de achterkant van de machine snijden om de roestvrijstalen buis door If je bent een beetje OCS. De totale kosten van connector, cilinder en gas bedragen 120 Engelse pond en aangezien het 1400 flessen zal opladen, betaalt zichzelf 2/3 van de eerste cilinder terug, exclusief de diesel om de Sodastream-patronen te krijgen. Zelfs mijn vrouw was onder de indruk!
David H. Geverifieerde koper 1st Jun 2020
Uitstekende service. Goed gedaan. Uitstekende service. Goed gedaan.
John M. Geverifieerde koper 25th May 2020
Product van topkwaliteit. Zeer snelle levering. Sterk aanbevolen. Product van topkwaliteit. Zeer snelle levering. Sterk aanbevolen.
Paul L. Geverifieerde koper 29th Apr 2020
Een kwalitatief goed artikel en snel geleverd. De montage was eenvoudig na een kleine aanpassing aan de SodaStream-eenheid. Geweldige klantenservice. Een kwalitatief goed artikel en snel geleverd. De montage was eenvoudig na een kleine aanpassing aan de SodaStream-eenheid. Geweldige klantenservice.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

SodaStream cilinder-aansluitslang buisbuis
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product