Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

Eentraps CO2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

€120,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • 12v DC Magneetventiel met magneetklep zorgt ervoor dat CO2 op bepaalde tijden kan worden in- en uitgeschakeld. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Naaldventiel met hoge precisie voor ultieme controle over de dosering.
 • output kan worden aangepast om gebruik met horizontale of verticale CO2-cilinderkleppen mogelijk te maken.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgaande werkdruk weer.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 

Beschrijving

De enkeltrapsregelaar met instelbare druk zal de hoge druk van een CO2-cilinder verlagen tot een lagere en bruikbare druk voor gebruik in het aquarium. De mogelijkheid om de werk- / uitgangsdruk aan te passen zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van alle aquariumvereisten kan voldoen; of dat nu een enkele CO2-diffusor is of meerdere diffusors, deze regelaar kan worden aangepast om de druk te leveren die nodig is.

Er is standaard een zeer nauwkeurige naaldklep gemonteerd, waarmee u de CO2-dosering eenvoudig en ongelooflijk nauwkeurig kunt regelen. Hierdoor is de regelaar geschikt voor kleine / nano-aquaria omdat de belsnelheid (dosis) kan worden verlaagd tot slechts 1 bel / 10 seconden.

Omdat de naaldklep kan draaien, kan de regelaar worden gebruikt met horizontale of verticale cilinderkleppen. De steel / moer kan ook worden verwijderd en kan vervolgens worden aangesloten op nano-cartridges, waardoor de regelaar geschikt is voor nano-aquaria en veel grotere aquaria.

Het geïntegreerde magneetventiel biedt de mogelijkheid om de CO2 automatisch uit te schakelen met tijdsintervallen, bijvoorbeeld om te synchroniseren met de aquariumverlichting. Dit zorgt ervoor dat CO2 niet wordt gedoseerd wanneer het niet nodig is, en verlengt daarmee de levensduur van uw CO2 cilinder en bespaart geld. De 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

Dubbele manometers geven de cilinderdruk en de output / werkdruk aan.

Instructions

 • Draai de regelaar op uw CO2-cilinder vast met een sleutel of sleutel. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, dit zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel hem in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat hij 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een installatie met een enkele diffusor.
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel tegen de klok in om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 2 bellen / seconde voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige handleiding voor het instellen van de ademautomaat te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Jonathan D. Geverifieerde koper 21st Mar 2021
Zeer goede regulator,accuraat en betrouwbaar.1enkel minpunt,connectiesysteem is veel te kort naar mijn gedacht.Wordt gebruikt op een 20l fles met kraag en het systeen kan door de kraag noet gemonteerd worden.Ofwel optie van elke keer de kraag te demonteren ofwel een verlengstuk(slang)te kopen. Zeer goede regulator,accuraat en betrouwbaar.1enkel minpunt,connectiesysteem is veel te kort naar mijn gedacht.Wordt gebruikt op een 20l fles met kraag en het systeen kan door de kraag noet gemonteerd worden.Ofwel optie van elke keer de kraag te demonteren ofwel een verlengstuk(slang)te kopen.
Jamie P. Geverifieerde koper 5th Feb 2021
Geweldige regulator de beste die ik tot nu toe heb, bedankt Geweldige regulator de beste die ik tot nu toe heb, bedankt
Remi J. Geverifieerde koper 3rd Jan 2021
Fantastisch! Zeer goede kwaliteit Fantastisch! Zeer goede kwaliteit
Nick P. Geverifieerde koper 22nd Oct 2020
Ik heb dit een paar weken gehad en het werkt erg goed. De belsnelheid en -druk zijn precies gebleven zoals ik heb ingesteld, en de solenoïde heeft perfect gewerkt. Ik heb dit een paar weken gehad en het werkt erg goed. De belsnelheid en -druk zijn precies gebleven zoals ik heb ingesteld, en de solenoïde heeft perfect gewerkt.
Michael I. Geverifieerde koper 11th Oct 2020
Geweldig product. Werkt zoals beschreven en leuk dat er samen met de orderbevestiging een link naar de installatie-instructies wordt gegeven. Goede prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige service van deze jongens Geweldig product. Werkt zoals beschreven en leuk dat er samen met de orderbevestiging een link naar de installatie-instructies wordt gegeven. Goede prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige service van deze jongens
Kevin E. Geverifieerde koper 28th Sep 2020
Goede prijs-kwaliteitverhouding Goede prijs-kwaliteitverhouding
Patrick T. Geverifieerde koper 10th Sep 2020
Gebruik het nu een paar weken en kan er geen fout aan vinden. Nauwkeurige drukregeling, precisie naaldventiel en de solenoïde werken goed. Hoge cijfers. Gebruik het nu een paar weken en kan er geen fout aan vinden. Nauwkeurige drukregeling, precisie naaldventiel en de solenoïde werken goed. Hoge cijfers.
Jean P. Geverifieerde koper 16th Jul 2020
Een tegenvaller betreffende het magneetventiel waarvan de zuiger vast zat, snel verholpen door de zeer efficiënte en competente dienst na verkoop. Bedankt Martin. Een tegenvaller betreffende het magneetventiel waarvan de zuiger vast zat, snel verholpen door de zeer efficiënte en competente dienst na verkoop. Bedankt Martin.
Douglas S. Geverifieerde koper 12th Jul 2020
Eerste klas volgde video-instructies Eerste klas volgde video-instructies
Adam C. Geverifieerde koper 7th Jul 2020
Alle onderdelen mooi en solide. Werkt perfect. Alle onderdelen mooi en solide. Werkt perfect.
Bekijk meer reviews  Loading
Eentraps CO2-regelaar bevestigd aan horizontale cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product